Projekt Naturfamilier i Køge skudt i gang på Søndre Strand

Sommersjov med vand på Søndre Strand

Familier fra Køge og omegn var tirsdag på Søndre Strand for at lege med vand med projektet Naturfamilier.Der blev fanget mange rejer, snittet fisk, bygget vanddyr og malet sten i alle regnbuens farver, da Naturfamilier inviterede børnefamilier til sjov med vand. Arrangementet på Søndre Strand var startskuddet på Naturfamiliers Sommerturné, der tager rundt og besøger 24 byer i hele landet over sommeren med temaet vand.

Sommersjov med vand på Søndre Strand

Familier fra Køge og omegn var tirsdag på Søndre Strand for at lege med vand med projektet Naturfamilier.

 

Der blev fanget mange rejer, snittet fisk, bygget vanddyr og malet sten i alle regnbuens farver, da Naturfamilier inviterede børnefamilier til sjov med vand. Arrangementet på Søndre Strand var startskuddet på Naturfamiliers Sommerturné, der tager rundt og besøger 24 byer i hele landet over sommeren med temaet vand.

Marie Stærke deltog i dagens vandsjov, da hun, som den første borgmester, er ambassadør for projektet Naturfamilier.

"Jeg synes, Naturfamilier er et super godt initiativ til glæde for os børnefamilier, der gerne vil ud i naturen – men mangler ideer til, hvad man skal lave. Jeg er glad for, at Naturfamilier er kommet til Køge, så da jeg fik forespørgslen fra DN Køge om at blive ambassadør for Naturfamilier takkede jeg også straks ja. Jeg håber, at flere børnefamilier kommer ud sammen og bruger den pragtfulde lokale natur, vi har i og omkring Køge"


Her finder du et kort med de byer inkl. dato, Naturfamilier besøger på sin sommerturne: https://www.dn.dk/media/67317/plakat-med-datoer-print.pdf

 

Om Naturfamilier

Naturfamilier er et initiativ fra Danmarks Naturfredningsforening, som vil gøre det nemmere for børnefamilier at finde tilbage til nærheden, kontakten og kendskabet til naturen.

Det er gratis at være en del af Naturfamilier, og alle kan være med. Med Naturfamilier kan børnefamilier invitere hinanden med på uforpligtende naturoplevelser og være fælles om at komme mere ud i det grønne.

Der findes Naturfamilie-grupper i 65 af landets kommuner. 

Find og tilmeld Naturfamilier Køges Facebook-gruppe her: https://www.facebook.com/groups/NaturfamilierKoege