Giv naturen mere plads - også på finansloven

Kære alle aktive
I dag lancerer vi 2. del af kampagnen Natur Nok? Målet er, at folketingsmedlemmerne skal sætte penge af til mere vild natur på finansloven.
Vi håber, I vil være med til at lægge pres på politikerne ved at dele nedenstående Facebook-opslag på jeres egne og lokalafdelingers Facebook-sider.

I kan læse mere om billedet og vores indspil til finanslovsforhandlingerne i denne nyhed:

 

https://www.dn.dk/nyheder/naturen-indtager-folketinget/

 

Om kampagnen

Natur Nok? er årets store naturkampagne. Første fase løb af stablen i foråret, hvor udgangspunktet var ’drømmen om et vildere Danmark’. Her skrev mere end 41.000 danskere under på vores åbne brev til Folketinget. Præsident Maria Reumert Gjerding afleverer underskrifterne til miljøminister Lea Wermelin op til forhandlingerne om den lovede biodiversitetsstrategi. Også her lægger vi et kampagnetryk.

 

OBS

Du modtager denne mail, fordi du er aktiv i DN. Hvis du desuden har skrevet under på Naturnok.dk og/eller modtager DNs generelle nyhedsbrev, så vil du modtage en anden lignende mail. Den skal du bare se bort fra.

Vi beklager ulejligheden, men vi forsøger at få så mange som muligt til at dele Facebook-opslaget, så chancen for at folketingsmedlemmerne ser det forøges.